Gebr. Blok

De Gebroerder Blok bestaan niet meer…. Helaas is er een einde gekomen aan onze combinatie.
Andries heeft het gewoon te druk met zijn gezin en wil daar begrijpelijk meer tijd aan besteden.
Zo ook gaat hij meer met zijn boot doen.
Het was moeilijk om afscheid te nemen van de duiven. Enkele knappe vliegers zijn naar vaders gegaan en de rest is verwijderd.

Grootmeester PeronneHier zullen wij Andries en Jeroen onze belevenissen neer zetten in de duivensport

Ons eerste jaar is bovenverwachting goed verlopen. We hadden een aantal doelstellingen voor ons zelf gesteld. En die zijn grote deels gelukt. In ons eerste jaar samen werden we 1e Aangewezen jongeduif vereniging, 3e Aangewezen jong Kring 2A en 10e Hok jongeduiven Kring 2A.

Dus zeer tevreden van de 32 jongen waar we mee zijn begonnen. Zijn we er 2 kwijt geraakt met het africhten en 10 stuks op de eerste africhting met de afdeling. Na de rampzalige eerste lossing vanuit Roosendaal (zwaarbewolkt weer en dichtbij bomen) zijn er 14 vd. 20 thuis gekomen. Deze hebben de meeste jongeduiven vluchten mee gedaan. De 2de jongeduiven vlucht was heel slecht voor ons na een colli uitbraak.

Op Peronne 351km werden we zelf GROOTMEESTER van de Afdeling 6 wat ons een mooi stukje opleverde in het Spoor der Kampioenen.

De duiven die ons naar het aangewezen kampioenschap vlogen waren de 87 (lijn 98 x dochter 59) 97/98 2 zussen welke als vader hebben de 758 vader van de Orleans x Heremansduivin van Jan Hoogland Midlum. en de 95 Marsman x Klooster

Reacties zijn uitgeschakeld.